Vaalivuosi alkoi osaltamme vauhdikkaasti. Viikonloppuna saimme tervehdyksen sekä puoluesihteeri Kristiina Kokolta että kansanedustaja talousvaliokunnan puheenjohtaja Sanni Grahn-Laasoselta.

 

Kristiina avasi perjantaina Kukossa tulevia vaaliasetelmia. Ehkäpä meille rannikkolaisille perusviesti oli, että vaalityötä täytyy tehdä herkeämättä myös täällä meidän tasolla. Toivonkin, että vaaliteltalle saisimme vapaaehtoisia runsain joukoin.

 

Sanni puolestaan tervehti Marbellan suomalaisia, jossa talous ja ennen kaikkea verotuksen ennakoimattomuus nousivat esille. Liisa oli tehnyt valtavan työn saadaksemme kiinnostuneita osallistujia paikalle. Uskon vahvasri paikallisyhdistyksemme maantieteelliseen laajentumiseen.

 

Sannin vierailun yhteydessä saimme myös tavata Suomalaisen koulun päättäjiä. Allekirjoitimme myös aloitteen tulevalle hallitukselle parempien olosuhteiden mahdollistamiseksi rakkaalle koulumme.

Teksti Jukka Leskinen