Uudenmaan kokoomuksen sääntömääräinen kevätpiirikokous pidettiin Lohjalla 29.4.2023. Aurinkorannikon Kokoomusta kokouksessa edusti pj. Jukka Leskinen ja hallituksen jäsenet Jari-Pekka Hämäläinen sekä Heikki Mäkelä. Kokouksessa oli läsnä 73 äänivaltaista kokousedustajaa ja 13 sääntömääräisesti läsnäolo-oikeutettua.

 

Kokouksessa käsiteltiin yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2022 ja tilinpäätös vuodelta 2022. Sen lisäksi toiminnanjohtaja Janne Pesonen piti mielenkiintoisen esityksen piirin eduskuntavaalikampanjasta keväällä 2023. Saavuttihan Kokoomus loistavan tuloksen vaaleissa 11 kansanedustajapaikalla, jossa oli +2 kpl lisäystä edellisiin. vaaleihin. Esityksessä korostettiin, kuinka ehdokasasetelumme Uudellamaalla oli onnistunutta kuten myös kaikkien tekemä vaalityö kampanjan aikana.

 

Lopuksi paikalla olleet kansanedustajat (Pia Kauma, Jarmo Limnell, Susanne Päivärinta ja Tere Sammallahti) kertoivat lyhyesti omissa puheenvuoroissaan tämän hetken kuulumisista eduskuntatyössä. Kaikki kiittelivät jäsenistöltä ja piiriltä saamaastaan tuesta kampanjan aikana.

Kuvat ja teksti Heikki Mäkelä