Tervetuloa uusille sivuillemme. Tavoitteenamme on näin kehittää viestintäämme ja palvella jäseniämme ja tapahtumiimme osallistujia. Sivujen uusi visuaalinen ilme ja hyvä käyttäjäkokemus olivat suunnittelun lähtökohtia.

Verkkosivuilta löytyy tuttuun tapaan ajankohtaisia artikkeleita ja tietoa tulevista tapahtumista. Jäseneksi liittyminen ja tapahtumiin ilmoittautuminen on tehty helpoksi. Etusivun alussa on painikkeet “Tule tapahtumiin” ja “Liity jäseneksi”. “lTule mukaan”-painike avaa listan tulevista tapahtumista. Avaamalla ilmoituksen saat näkybiin “Ilmoittaudu”-painikkeen. Uudet sivumme rekisteröivät automaattisesti ilmoittautuneet ja lähettää vahvistusviestin. Ilmoittautumispainike tulee näkyviin tapahtumailmoituksen yhteyteen sen jälkeen, kun ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu. (Tällä hetkellä ei vielä syksyn tapahtumiin voi ilmoittautua) “Liity jäseneksi”-painike avaa jäseneksi ilmoittautumislomakkeen.

Uudet sivut on tehty skaalautuviksi, mikä tarkoittaa, että niitä on helppo selata tietokoneella, tabletilla ja kännykällä. Eli nyt on helppo ja nopea ilmoittautua mukaan myös matkapuhelimella.

Kehitämme sivustoamme koko ajan ja kaikki palaute ja ehdotukset ovat tervetulleita.

Uudet toimintopainikkeet

Uusien verkkosivujemme kehityksestä on vastannut halllituksen jäsenistä muodostettu nettitiimi (Jarmo Karvinen,pj, Hilkka Vahervuori, Liisa Kuoksa-Jalonen, Irmeli Westerdahl ja Heikki Mäkelä). Käytännön toteutuksen ovat hoitaneet Hilkka Vahervuori ja Jarmo Karvinen. Teknisestä toteutuksesta on vastannut Sandsolutions Oy/ Jani Hiekka.

Huhtikuun alussa valittu uusi hallitus valitsi keskuudestaan Nettivastaavaksi Irina Viitalan. Uuteen nettitiimiin kuuluvat myös hallituksen jäsen Saara Helimäki ja Essi Jäälinna Kansiosta. He jatkavat verkkosivujen kehitystä ja ylläpitoa.