Pidimme elokuun alussa hallituksen kesäkokouksen Helsingissä päivittääksemme syyskauden valmistelutilannetta. Alla tietoa tilanteesta!                                      

Syksyn suurtapahtuma meillä on Aurinkorannikon Kokoomuksen paikallisyhdistyksen 25 vuotisjuhlat 25.11.2023. Hilkka on vastannut tapahtuman koordinoinnista ja syyskuun alussa olemme valmiit ilmoittamaan juhlaohjelman sekä muut yksityiskohdat tapahtumasta. Juhlamme vietetään todella upeissa puitteissa – uuden 5:n tähden  hotellin La Zambran juhlatiloissa. La Zambra on korjattu ja uudistettu legendainen hotelli Byblos. Se sijaitsee Mijas Golfissa ja on todellakin näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. Lisää La Zambra´sta https://lazambrahotel.com/golf/ .

Samoin muut loka-marraskuun tapahtumat, erityisesti poliittiset keskustelut ja Naisten lounaat ovat työn alla. Naisten lounaat onkin jo löydettävissä kotisivuiltamme. Johtuen pitkittyneistä hallitusneuvotteluista sekä viimeaikaisesta poliittisesta riitelystä, puolueemme edustajien rannikolle saapumiset vielä odottavat vahvistuksia.

Syksyn keskeinen teema tulee olemaan jäsenhankinta sekä sekä yhdistyksen talouden pitkän aikavälin turvaaminen. Alkuvuodesta uudistetut säännöt antavat tähän uusia mahdollisuuksia.

Hallituksen jäsenten vastuualueita ja työtaakkaa on myöskin kehitetty. Vapaaehtoistyön on hyvä jakautua tasaisesti, jotta halukkaita vastuunkantajia on mahdollista saada mukaan merkittävään yhteiskunnalliseen työhömme.

Olemme saaneet tukea myös puolueen suunnalta. Kokoukseemme 1.8. Saimme etäyhteydellä Sanni Grahn-Laasosen, joka sattui olemaan kuluneen viikon pääministerin tuuraaja! Sanni kertoi meille keskeisimmät tehtäväalueet hänen uudella nimellä teemoitetusta vastuualueesta, sosiaaliturvaministeri. Hänen ja työministeri Arto Salosen vastuualueet kattavat valtion budjetista keskeisen osan ja ovat myöskin haasteelliset poliittisesti.

Tulemme tiedottamaan ajankohtaisista asioista jatkossa säännöllisesti, seuraavaksi syyskuun loppupuolella, ellei Kokoomuksen Presidentti vaaleihin liittyviin kysymyksiin tule sitä ennen tiedotettavaa. Käy katsomassa kotisivujamme https://www.aurinkokokoomus.fi/  – päivitämme sitä aina kun tulee uutta tiedotettavaa.

Hyvää loppukesää kaikille jäsenille, tavataan rannikolla piakkoin,

Terveisin,

Hallitus