(Tämä on sinulle ARK jäsen – yhdistyksemme kuuluu Uudenmaan piiriin) 

Petteri Orpon hallitus on aloittanut työnsä suomalaisten hyväksi.

Historian kokoomuslaisin hallitusohjelma perustuu siihen tosiasiaan, että kaikki hyvinvointi ja vauraus syntyvät työstä ja yrittämisestä. 

Vasemmistohallitus jätti seuraajansa kontolle velkaisen pesän, josta laskua joudutaan maksamaan pitkään. SDP ei halunnut kantaa hallitusvastuuta ja osallistua sotkun siivoamiseen. Koska Suomen valtiontalous käy kohti vararikkoa, uuden hallituksen on pakko priorisoida julkisissa menoissa. Julkisen talouden tasapaino saavutetaan sovittamalla menot tuloihin ja luomalla edellytykset talouskasvulle. Uusia työpaikkoja syntyy vain, jos yrittäjien kannattaa palkata ihmisiä töihin. Oikeistohallitus toteuttaa vihdoin ne työmarkkinauudistukset, jotka vasemmisto on vuosikymmenet torpannut. Sosiaali- ja työttömyysturvaa uudistetaan velvoittavammaksi.   

Hallituksen suurin tulevaisuusteko on nostaa 100 000 uutta ihmistä työhön. Työlinja on inhimillisesti oikein: ihmiset saavat työn kautta merkitystä elämään ja tulevaisuudennäkymiä. Hallitus on ahkeruuden puolella. Sille, joka nousee joka aamu töihin, pitää jäädä enemmän käteen kuin sille, joka valitsee ideologisen työttömyyden. Työn ja työeläkkeiden verotusta kevennetään nettona noin 650 miljoonalla eurolla. 

Kokoomus sai Alexander Stubbista erinomaisen ehdokkaan presidentinvaaleihin. 

Suomi tarvitsee tasavallan presidentti Sauli Niinistön kunniakkaan kauden jälkeenkin kokoomuslaisen johtajan. 

Elämme geopolitiikan vaaranaikaa, ja ilmassa on riskejä maamme sisäisestä hajaannuksesta. Tasavallan presidentin tärkein tehtävä on johtaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa sekä toimia kokoavana arvojohtajana. Alexin mittava ulkopoliittinen kokemus ja osaaminen täyttävät presidentilliset vaatimukset. Lisäksi pitkäaikainen länsimielisyys sekä laajat kansainväliset verkostot ovat poikkeuksellinen etu presidentin tehtävässä. Keskiviikon tiedotustilaisuudessa ehdokkuudesta Alex myös osoitti voivansa olla presidenttinä sellainen maltillinen ja turvallinen arvojohtaja, jota suomalaiset kaipaavat. Hän paalutti: Suomen etu edellä, yhdessä ja aina. 

Olen toivottanut Alexin tervetulleeksi vierailemaan piirissämme. Alex odottaa Uusimaalaisten tapaamista innolla ja Uudenmaan alueelle on luvassa aktiivinen presidentinvaalikampanja. Piirimme tulee tekemään osaltaan kaikkensa Alexin valinnan eteen. Kannustan jokaista lähtemään mukaan Alexin ja kokoomuksen presidentinvaalikampanjaan. Jokaista tarvitaan. 

Terveisin Heikki Vestman
kokoomuksen Uudenmaan piirin puheenjohtaja