Tapahtumat

KEVÄÄN 2023 OHJELMAA

Kevääksi 2023 olemme suunnitelleet seuraavanlaista ohjelmaa:

Ma 30.1 klo 13.00 Ravintola Kukko. Kirjaraati. Kirjana Mika Aaltolan ”Mihin menet Suomi”. Mika Aaltola alustaa etäyhteydellä

Ke 1.2 klo 13.00 Ravintola Kukko. Naisten Lounas, AVEC.  Alustajana kulttuurivaikuttaja Liisa Väisänen

Ke 15.2 klo 14.00 Ravintola Kukko. Anniina Pohjolan luento ”Miten varautua lähimmäisen poismenoon”

Ke 22.2 klo 13.00 Ravintola Kukko. Poliittinen keskustelutilaisuus. Kansanedustaja, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuuston puheenjohtaja Mia Laiho ja HUS:n diagnostiikkajohtaja ja kansanedustajaehdokas Lasse Lehtonen – molemmat etänä. Aiheena on ”SOTE-uudistuksen tilanne”

Ke 1.3 klo 13.00 Ravintola Kukko. Naisten Lounas. Aiheena on ravitsemus ja ruoka ja alustajana ruokatoimittaja ja bloggaaja Kati Pohjanmaa

La 18.3 klo 14.00 Ravintola Kukko. Kaikki laulaa

Su 19.3 klo 13.00 Ravintola Kukko. Aihe ja alustaja vielä avoimia.

Ke-la 22.-25.3 Meson el Encuentro. Eduskuntavaalien ennakkoäänestys ja ARK:n vaaliteltta. Etänä videoyhteydellä toivomme saavamme puolueen johtoa

Su 26.3 Ruiskukka Golf Mirafloresin kentällä. Suojelijamme on vielä avoin

Su 2.4 klo 16.30 Ravintola Kukko. Vuosikokous

Su 2.4 klo 18.00 Ravintola Kukko. Vaalivalvojaiset

Ke 5.4 klo 13.00 Ravintola Kukko. Naisten Lounas. Aihe avoin         

Su 16.4 klo 13.00 Ravintola Kukko. Vaalien tulosten analysointia ja mahdolliset hallitusneuvottelut. Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Janne Pesonen

Syksyllä 2023 meillä on 25-vuotisjuhla marraskuussa. Myös perinteinen Aurinko Golf pelataan lokakuun puolivälissä. Suunnitteilla on myös risteily Välimerellä.

 

Kauden 2023 menneitä tapahtumia:

Ti-su 10.-15.1 Kansion (Kokoomuksen koulutusta tarjoava Kansallinen Sivistysliitto) vierailu 

Pe 13.1 klo 13.00 Ravintola Kukko. Puoluesihteeri Kristiina Kokko kertoo ajankohtaisia kuulumisia liittyen eduskuntavaaleihin

La 14.1 klo 13.00 Marbella. Poliittinen keskustelutilaisuus, jossa alustaja kansanedustaja, talousvaliokunnan puheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen. Hänen aiheenaan on ”Talouden haasteet kohti eduskuntavaaleja”

Su 22.1 klo 13.00 Ravintola Kukko. Poliittinen keskustelutilaisuus alustajana kansaedustaja, Uudenmaan piirin puheenjohtaja Heikki Vestman aiheenaan ”Energiakriisi”

Tervetuloa mukaan

Vietimme lauantaina 5.11 XXIV vuosijuhlaamme upeissa puitteissa Ravintola la Sierrassa Cerrado del Aguila'ssa. Vierainamme olivat loistava tietokirjailija ja kulttuurivaikuttaja Liisa Väisänen ja Suomen parhaita turvallisuus asiantuntijoita Jarno Limnell.

Ohessa voitte päästä mukaan juhliimme YouTube-videoin kautta näistä linkeistä https://youtu.be/jgcdhCPwGf4  ja https://youtu.be/JlpNxzWCLh8. Toisesta linkistä voit kuunnella hienot juhlapuheet ja toisesta pääsette vähän mukaan juhlatunnelmaamme

Videot on kuvannut yhdistyksemme hallituksen jäsen Jarmo Karvinen

 

Laulaminen tekee hyvää sydämelle, kertoo "Kaikki laulaa"-tilaisuuden järjestäjä Seppo Sirén.

Yhteislaulutilaisuus pidettiin ravintola Kukossa, Fuengirolassa 3.marraskuuta 2022.

Sirén kertoi, että tilaisuudessa oli nelisenkymmentä innokasta laulajaa. Yleisön pyynnöstä Seppo kertoo järjestävänsä ensi keväänä taas uuden yhteislaulutilaisuuden.

Tilaisuus oli osana ARKn Naisten Lounaiden tapahtumia.

Ukraina-malja Paavo Tanskaselle.

 

ARK:n hallituksen kevätkauden päättäjäiset huipentuivat 25.04.2022 Paavo Tanskaselle luovutettavaan Golfkiertopalkintoon.

 

Aurinkorannikon Kokoomuksen kunniajäsenet Pekka Kivelä, Sakari Pekkarinen ja Olavi Hannuksela ovat lahjoittaneet Ukraina-maljan yhdistyksen golftapahtumiin liittyvän erikoispalkinnon. Palkinto jaetaan jatkossa vuosittain Ruiskukkagolfin yhteydessä.

 

Palkinnon perusteena voi olla pitkäaikainen golfharrastus, aktiivinen osallistuminen järjestävän yhdistyksen toimintaan tai sykähdyttävien golfhetkien luominen.

Palkinnon saaminen ei edellytä kilpailun voittamista, pääpaino on osallistumisessa. Palkinto voidaan jakaa myös muissa eurooppalaista elämänmuotoa tukevilla perusteilla.

Ensimmäisen voittajan valitsee palkinnonlahjoittajat, sen jälkeen kilpailun johto.

 

Vallitsevista olosuhteista johtuen rohkeita ja uhrautuvia eurooppalaisten arvojen puolustajia kunnioittaen erikoispalkinnon nimeksi tulee Ukraina-malja.

Maukkaan ja runsaan  yhteisen AVEC-illallisen nautimme ravintola Lobo Negrossa.

 

Illan päätteeksi otimme vielä hallituksen yhteiskuvan.

Ukraina malja
Yhdistyksemme hallitus 2022. Kuvasta puuttuu hallituksemme jäsen ja golf-vasaavamme Timo Juhala