Tapahtumat

Ukraina-malja Paavo Tanskaselle.

 

ARK:n hallituksen kevätkauden päättäjäiset huipentuivat 25.04.2022 Paavo Tanskaselle luovutettavaan Golfkiertopalkintoon.

 

Aurinkorannikon Kokoomuksen kunniajäsenet Pekka Kivelä, Sakari Pekkarinen ja Olavi Hannuksela ovat lahjoittaneet Ukraina-maljan yhdistyksen golftapahtumiin liittyvän erikoispalkinnon. Palkinto jaetaan jatkossa vuosittain Ruiskukkagolfin yhteydessä.

 

Palkinnon perusteena voi olla pitkäaikainen golfharrastus, aktiivinen osallistuminen järjestävän yhdistyksen toimintaan tai sykähdyttävien golfhetkien luominen.

Palkinnon saaminen ei edellytä kilpailun voittamista, pääpaino on osallistumisessa. Palkinto voidaan jakaa myös muissa eurooppalaista elämänmuotoa tukevilla perusteilla.

Ensimmäisen voittajan valitsee palkinnonlahjoittajat, sen jälkeen kilpailun johto.

 

Vallitsevista olosuhteista johtuen rohkeita ja uhrautuvia eurooppalaisten arvojen puolustajia kunnioittaen erikoispalkinnon nimeksi tulee Ukraina-malja.

Maukkaan ja runsaan  yhteisen AVEC-illallisen nautimme ravintola Lobo Negrossa.

 

Illan päätteeksi otimme vielä hallituksen yhteiskuvan.

Ukraina malja
Yhdistyksemme hallitus 2022. Kuvasta puuttuu hallituksemme jäsen ja golf-vasaavamme Timo Juhala

Kaikki laulaa"- tilaisuuden ideoinut Seppo Sirén oli silmin nähden tyytyväinen yhteislaulutilaisuuteen lauantaina 9.4.2022 Ravintola Kukossa.

 

Täydellistä, aivan fantastinen succé. Kolmisenkymmentä innokasta laulajaa kertoi yhdestä suusta, että tätä täytyy syksyllä saada lisää. Bändissä Heikki Viinamäki, Kari Kaukinen, Jorma Ettänen ja Seppo Sirén. Järjestäjänä Naisten Lounaan Kirsi Ruotsalainen.

 

Hieno ja onnistunut tilaisuus kaiken kaikkiaan

Poliittisella aamiaisella 4.4 oli vierainamme järjestöpäällikkö Sanna Kalinen ja hallintopäällikkö Timo Elo kokoomuksen puoluetoimistolta. Lisää tästä

POLIITTINEN KESKUSTELUTILAISUUS OLI RAVINTOLA KUKOSSA LAUANTAINA 26.3 KLO 13.00. ALUSTAJINA OLIVAT KOKOOMUKSEN EDUSKUNTARYHMÄN 3. VARAPUHEENJOHTAJA PIA KAUMA SEKÄ ETÄYHTEYDELLÄ KANSANEDUSTAJA BEN ZYSKOWICS. Lisää tästä Poliittiset Keskustelutilaisuudet