Tapahtumat

Ikäväksemme joudume ilmoittamaan että nykyisten Covid19 rajoitusten vuoksi joudumme perumaan kaikki kevään Naisten Lounaat. Toivottavasti sitten syksyllä on tilanne niin hyvä että pääsemme tapaamaan myös Naisten Lounaiden merkeissä!

Aurinkorannikon Kokoomuksen Naisten Lounaat ovat viime viikolla taas lähettänyt  rahaa Fuengirolan köyhien hyväksi lahjashekillä!

TERVETULOA TAAS SYKSYLLÄ MUKAAN KUUNTELEMAAN MIELENKIINTOISIA ESITELMIÄ JA TAPAAMAAN YSTÄVIÄ SEKÄ LUOMAAN UUSIA YSTÄVYYSSUHTEITA

TULEVIA TAPAHTUMIA

 

Pyrimme järjestämmän tilaisuuksiamme rajoituste puitteissa. Lisäksi järjestämme etätilaisuuksia mahdollisuuksien mukaan.

 

27.3 pidämme toisen poliittisen keskustelutilaisuuden, jossa puhujana on etäyhteydellä puolueen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen. 

Poliittiseen keskustelutilaisuuteen  voit ilmoittautua tästä.

 

Vuosikokouksemme on poliittisen keskustelutilaisuuden jälkeen klo 11.00. Jäsenille on lähetetty jäsenkirjeessä ohjeet miten pääset vuosikokoukseen. Lisäksi etusivulla on kutsu vuosikokoukseemme. 

 

18.4 järjestämme poliittisen keskustelutilaisuuden näillä näkymin ns. hybridimallilla eli sekä Kukossa että etäyhteydellä. Tästä ilmoitamme lähempänä.

 

Seuraamme kuitenkin tarkasti Andalucian aluehallinnon antamia ohjeita ja toimimme niiden sallimissa puitteissa

 

Ilmoitamme jäsenistöllemme täällä heti kun joitain muutoksia tulee.

 

Lisää tietoa kevään ohjelmastamme yllä!

 

Tästä löydät lisätietoa Andalucian koronarajoituksista