Golf

Kokoomuksen Aurinkogolf 15.10.2022 El Paraisossa

 

Tavaksi on tullut järjestää lokakuun puolivälissä oma golftapahtuma syyskauden avauksena.  Osa ”muuttolinnuista” palaili etelään ja halusi  tavata tuttuja ja kertoa kuulumisia näin kilpailukauden alussa.

Tärkein asia, joka vaikuttaa tilaisuuden onnistumiseen on SÄÄ. Olimme onnekkaita ja saimme pelata parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Timo Juhala rautaisella ammattitaidollaan järjesti onnistuneen kisatapahtuman. Kilpailuun osallistui 58 pelaajaa, palkintojenjakotilaisuudessa meitä oli 69.  Pelin jälkeinen ruokailu oli järjestetty neljän hengen pöytiin ja tarjolla oli kanavarrasta, fileetä, lammasta ja sikaa ihanan ison valkosipulisen uuniperunan kera. Ravintolalle kiitos kuumasta- ja maukkaasta ruuasta. Juomistakaan ei ollut puutetta.

Ennen palkintojenjakoseremoniaa kilpailun suojelija, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kaj Mykkänen tervehti pelaajia ja kuvasi poliittista tilannetta sekä sisä- että ulkopolitiikassa. Kevään vaaleihin panostetaan ja kokoomuksen tavoitteena on voittaa vaalit.

Timo Juhala apunaan Kaj Mykkänen suorittivat palkintojen jaon. Voittajat saivat upeat pokaalit raikuvien aplodien saattelemana.  Kilpailutulokset ja valokuvia koko tapahtumasta näkee kotisivuilta.

Lopuksi Jukka Leskinen ja Helena Jokinen jakoivat etukäteen lähtöjärjestykseen sokkona arvotut voitot kilpailijoille. Lopuksi Helena Jokinen kiitti osallistujia, onnitteli voittajia ja toi ilmi ilonsa onnistuneesta tapahtumasta ja toivoi kokoomusgolfin jatkavan suosiotaan

 

Kirjoittanut Helena Jokinen

VUOSITTAINEN AURINKO GOLF PELATAAN EL PARAISO GOLFISSA 15.10. LISÄTIETOA TÄSTÄ

AURINKORANNIKON KOKOOMUKSEN PERINTEIKÄS  XXII RUISKUKKA GOLF PELATTIIN 27.3.2022 MIRAFLORES GOLFISSA ALKAEN KLO 10. Tulokset löydät tästä 

Kilpailun suojelijana oli Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, kansanedustaja Pia Kauma

Vuoden 2020 Ruiskukka Golf pelattiin Paradorin Old Course kentällä 14.3. Kilpailu oli Ruiskukka Golfin 20-vuotisjuhlakilpailu.


Ruiskukka golf on yksi vanhimmista yhtäjaksoisesti Aurinkorannikolla järjestettävistä
golfkilpailuista.

 

Lisää kilpailusta tästä

AURINKO GOLF PELATTIIN EL PARAISON KENTÄLLÄ 12.10.2019  KELLO 9.00 ALKAEN

 

Kilpailumuoto 2 hengen Scramble, joukkueen tasoitus on 30% yhteenlasketusta pelitasoituksesta. Joukkueen pelitasoitus ei voi olla korkeampi kuin on joukkueen paremman pelaajan pelitasoitus. Miehillä korkein kilpailutasoitus on 28 ja naisilla 36.

 

Kilpailuohje

Miehet keltainen tee (halutessaan miehet 65v. voivat pelata punaisilta tee merkeiltä), naiset punainen tee

Kilpailu pelattiin lyöntipelinä. Joukkue merkitsee tuloskorttiin jokaisen reiän bruttolyöntimääränKilpailun toimikunta laskee joukkueen tuloksen pelin jälkeen.

Kilpailussa oli erikoiskilpailu pisin drive miehille ja naisille, sekä kaksi lähimmäs lippua kilpailua.

Kilpailun jälkeen tapahtumaan sisältyi upea Barbeque-lounas ruokajuomineen sekä palkintojen jako!

Hinta 90€ per pelaaja.

Tervetuloa pelaamaan!

Kilpailun yhteistyökumppani on United Bankers

Ruiskukka Golf 2019 tulokset

Ruiskukka golf 2018 pelattiin lauantaina 24.3.2018 Mijas Golfin Los Lagos kentällä.

 

 

Ruiskukka Golf 2018 tulokset

 

RUISKUKKA GOLF PELATTIIN 27.3.2022 MIRAFLORES GOLF´SSA. Sää suosi pelaajia ja tunnelma oli tavan mukaan korkealla. Pelaajia oli yhteensä 88 sekä muutama tuli paikalle vasta palkintojen jakoon ja nauttimaan maukasta päivällistä. Kiitos kaikille pelaajille ja kannustus joukoille!

Tulokset ja raportti kuvien kera tilaisuudesta tässä

Tilaisuuden arpajaisissa jäi lunastamatta muutamia voittoja. Ne saat perittyä Helena Jokiselta puh. +358 500 445 222​. Seuraavat arvat voittivat: 

* Lahjakortti Aurinkorannikon Kokoomuksen vuosijuhlaan syksyllä 2022 arpanumero aniliininpunainen 48

* Lahjakortti Miraflores Golf Green Fee arpanumero aniliinin punainen 48

* DVD elokuvia arpanumeroille aniliinin punainen 35, vihreä 9, keltainen 79

Niinistö Golfin 2. kilpailussa Calanova Golfissa (17. reiällä) syntyi Hole in One. Kuvassa holarin tekijä Jukka Santavirta ja onnekas pallo. Reiällä oli myös lähimmäs lippua -kilpailu, jonka voittajasta ei siten tullut epäselvyyttä.
Niinistö Golfin 1. kilpailu pelattiin 30.12.2011 hienossa säässä Cerrado del Aguilan kentällä, kuvassa organisaattorit Timo Juhala ja Riikka Mehiläinen. Lisää kisakuvia Niinistögolf-sivulla ja Kuvagalleriassa
Puheenjohtaja Sakari Pekkarinen poliittisen keskustelukerhon kokouksessa 19.10.11
Laivaristeilyllä läntiselle Välimerelle 1.-8.10.11 pidimme kaksi poliittista keskustelutilaisuutta. Puheenjohtajana toimi Arto Paalanne ja tässä alustajana Sakari Pekkarinen
Niinistö Golfin naisten koko sarjan voitti Anneli Tanskanen, tässä seuranaan 28.1. kilpailun organisaattorit Timo Juhala, Dos Leones Golf ja Riikka Mehiläinen
Niinistö Golfin miesten koko sarjan voitti Pentti Heinonen 28.1.2012.